Vem är Johan Hagström?

Johan Hagström var en affärsman inom vinbranschen och nära vän till Arvid Nordquist. Han var även en av stiftarna till Arvid Nordquist Handelsaktiebolag 1907, styrelseordförande till 1939 och en viktig länk mellan två generationer 1922-1939.

jha_johan_h

Företaget

Sedan 2016 är Johan Hagström HAB ett aktivt dotterbolag inom Arvid Nordquist-koncernen som idag omsätter 2,5 miljarder kronor. Genom att dela resurser inom ekonomi, logistik, IT, HR, försäljning och marknadsföring skapas goda synergieffekter och kostnadseffektivitet.

jha_anette_soffa

Johan Hagström drivs under ledning av Anette Wyrén som har 25 års erfarenhet inom vinbranschen. Vi kan den svenska marknaden. Vårt fokus är kvalitet och hållbarhet i alla prisklasser och led. Med rätt produkt krävs även kunskap och känsla för en attraktiv förpackning då konsumenten ofta vill ha ett vin som tilltalar i både smak och utseende. Ett engagerat team, både internt och externt, är också avgörande för att nå framgång – ”business is people” för oss.

Vår vision

”Att hela vår verksamhet av alkoholhaltiga drycker bedrivs på ett sätt som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart för oss, våra affärspartners och konsumenter.”